Начало
Фондация Димитър Бербатов Активни и здрави Данон Министерство на Образованието, младежта и Науката
» Влез » Забравена парола » РЕГИСТРАЦИЯ
Начало| Кандидатствайте тук

ФОРМУЛЯР ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ

“Активни и здрави”
Национален конкурс за финансиране на училищни проекти с цел повишаване двигателната активност на децата – обновяване и изграждане на спортни съоръжения и въвеждане на допълнителни спортни активности в училищата.

Максималната стойност за финансиране е 50 000 лв.
За да кандидатствате, трябва да се регистрирате и да попълните формуляра тук. Няма да се разглеждат проектни предложения, изпратени по друг начин.
За да попълните формуляра ви е необходима реална оферта от изпълнител!
Краен срок за подаване на предложенията за финансиране - 30 април 2011 г.

За да бъде разгледан Вашия проект е задължително да попълните всички налични полета. Проекти с липсваща информация в някое от полетата на формуляра за кандидатстване, няма да бъдат разглеждани.

Попълнената от вас информация се записва в самия формуляр. Ако искате да редактирате и допълвате формуляра на по-късен етап, моля влезте през линка "Кандидатствай тук" като въведете потребителското име или е-мейла, с който сте се регистрирали, за да отключите достъпа до запазената информация от предходното попълване.

Секцията "Нови проекти" е предназначена за широката публика и съдържа обобщена информация за всеки проект. В нея не можете да правите допълнения и промени по вашия проект. Ако не виждате вашия проект в секцията "Нови проекти", вероятно не сте попълнили всички необходими данни или администраторът на сайта все още не е обновил информацията

Ако имате въпроси по попълването на формуляра, моля, задайте ги на proekti@aktivniizdravi.bg

Пояснения:

  1. За да можете да кандидатствате, трябва да се регистрирате в системата. Можете да се регистрирате тук.
  2. Регистрацията ви дава възможностза управление (коригиране, редактиране, допълване и др.) на попълнения формуляр до края на срока – 30.04.2011 г., независимо от датата на първоначално попълване на формуляра.
  3. Моля имайте предвид, че проектът е публичен и вашето проектно предложение (попълненият формуляр) ще бъде достъпно за разглеждане от всеки посетител на сайта www.aktivniizdravi.bg.
  4. Проектът “Активни и здрави” предвижда кандидатстване само от страна на училища – не от детски градини или от каквито и да било други юридически или частни лица, нито от извънучилищни звена, независимо дали са структури към МОМН.
  5. Конкурентноспособността на кандидатстващото предложение ще зависи от съотношението между значимостта на обекта и най-добрата цена за неговото качествено реализиране.
  6. При одобрение на кандидатстващо училище, договорът ще бъде сключен с него като юридическо лице и подписалият директор ще носи цялата отговорност по осъществяването на идеята в обявените във формуляра за кандидатстване срокове.
  7. Кандидатстващите проекти трябва да предвиждат възможност за реализация до началото на учебната 2011/2012 г. за по-малките от тях и до края на календарната 2011 г. за по-големите проекти.